• سواد سلامت پرستاران و چالش مراقبتی پایان زندگی در بیماران کووید 19

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/02/28
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/05/19
    • تعداد بازدید: 324
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: 02171053833

    سواد سلامت پرستاران و چالش مراقبتی پایان زندگی در بیماران کووید 19

    مقدمه: شیوع همه گیر و جهانی بیماری کرونا (کووید 19) در اواخر سال 2019 مشکلات عدیده ای پیش روی نظام سلامت در تمام دنیا رار قرار داده است. بروز این بیماری در میان جوامع مختلف با مرگ و میر افراد همراه بوده است. سواد سلامت محدود یک مشکل بهداشتی شناخته شده است که اغلب منجر به پیامدهای سلامت ضعیفتر می شود، همه گیری کووید 19 و مرگ و میر بالای آن چالشی را برای پرستاران ایجاد کرده است که در موقعیتی کلیدی برای ارائه مراقبت های پایان زندگی با کیفیت بالا برای افراد و خانواده های آنها قرار دارند. علیرغم دانش محدود، پرستاران در سراسر دنیا مراقبت های جسمی، روحی و عاطفی را به بیماران در حال مرگ در طول پاندمی کووید 19 ارائه داده اند. این مطالعه با هدف، تعیین سواد سلامت پرستاران در مراقبت مربوط به پایان زندگی در زمان پاندمی کووید 19 در جهان انجام شد.

    روش کار: در این مطالعه مروری مطالعات انجام شده از دسامبر 2019 تا مارس 2022 با جستجوی کلمات کلیدی در پایگاه داده های الکترونیک googlscholar, sciencdirect, sid ,pubmed جستجو شدند و از موتور جستجوی google هم استفاده شد. در مجموع 22 مقاله مرتبط یافت شد، 17 مقاله بر اساس عنوان این پژوهش شناسایی شد و در نهایت بعد از اعمال معیارهای خروج و ورود 9 مقاله برای بررسی انتخاب شدند .

    یافته ها: نتایج مطالعات نشان داد، ارائه مراقبت پرستاری در پایان زندگی برای بیماران در حال مرگ و مبتلا به کووید 19 و خانواده های آنها در سراسر دنیا با چالش هایی روبرو می باشد. چالش های خاصی که نیاز به توجه دارند شامل مواردی همچون: تعداد زیاد درگذشتگان در زمان پاندمی، لزوم تضمین مراقبت فیزیکی، عاطفی، بین فردی و معنوی برای بیماران در حال مرگ و حمایت از خانواده های آنها علی رغم مشکلات؛ ابهام و سردرگمی در مراحل مراقبت از بدن بیماران پس از مرگ، پیامدهای روانی مراقبت از افراد در حال مرگ در طول همه گیری برای پرستاران می باشد. در خصوص سواد سلامت پرستاران و بحث مراقبت از بیماران در حال مرگ مبتلا به کووید 19 مطالعات بسیار محدود است.

    نتیجه گیری: وجود چالش های حل نشده در نحوه برخورد با بیماران در حال مرگ و ضعف در سواد سلامت پرستاران ارائه دهنده مراقبت پایان زندگی به بیماران کووید 19 زمینه ساز کاهش کیفیت خدمات ارائه شده و عدم ارتقاء سلامت در این بیماران میش ود. آموزش و اطلاع رسانی به پرستاران در خصوص رفتار بهداشتی مناسب در برخورد با بیماران کووید 19 طبق پروتکل سازمان جهانی بهداشت از افراط و تفریط در رفتارهای بهداشتی آنها جلوگیری می نماید. انجام مطالعات بیشتر زمینه افزایش سطح سواد سلامت پرستاران را فراهم می نماید.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها