• تاثیرات ثبت دگرسویی بر آستانه های پاسخ شنوایی پایدار (assr) در افراد بزرگسال با شنوایی هنجار

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1389/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1389/01/01
    • تعداد بازدید: 617
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -

    زمینه: پاسخ شنوایی پایدار (assr)، یک پتانسیل برانگیخته شنوایی است که به وسیله الکترودهای میدان دور و از سطح اسکالپ ثبت می شود. این پاسخ، به وسیله محرک های اکوستیکی متناوب، گذرا یا مدوله شده برانگیخته می شود. مطالعه حاضر، تاثیرات احتمالی ناشی از جابجایی کانال ثبت پاسخ بر آستانه های 40 assr هرتز و زمان ثبت آن را مورد ارزیابی و مقایسه قرار داده است.

    مواد و روش ها: 30 فرد با شنوایی هنجار (آستانه های 500 تا 4000 هرتز 15≥ دسی بل (hl در محدوده سنی 18 تا 30 سال پس از تکمیل رضایت نامه کتبی، وارد مطالعه شدند. افراد راست دست انتخاب شدند. محرک های چرپ جدید با استفاده از یک سیستم دو کاناله ثبت پتانسیل های برانگیخته، سیستم eclipse، از طریق گوشی های داخلی فقط به گوش راست ارائه شدند. آستانه فرکانس های مرکزی (0.5، 1، 2 و 4 کیلوهرتز) و زمان کلی ثبت آن ها در آرایش همان سویی (ثبت از کانال نوار مغز راست) و دگرسویی (ثبت از کانال نوار مغز چپ) نسبت به گوش تحریکی، در ریت تکرار 40 هرتز ارزیابی گردید.

    یافته ها: میانگین آستانه های assr دگرسویی با ریت 40 هرتز، حدود 2.25 دسی بل hl بهتر از میانگین همان سویی بود که فقط در فرکانس مرکزی 2000 هرتز معنادار بود (p.value=0.03). همچنین، میانگین زمان ثبت assr دگرسویی حدود 5.31 دقیقه کوتاه تر از میانگین همان سویی بود (p.value=0.0005).

    نتیجه گیری: در افراد بزرگسال با شنوایی هنجار، 40 assr هرتز دگرسویی نسبت به همتای همان سویی، از نظر تخمین آستانه، کمی دقیق تر و از نظر زمان ثبت، کوتاه تر است. این تفاوت ها ممکن است از نظر بالینی چشمگیر نباشند؛ اما در کل این روش امیدوار کننده است.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها