• پیش بینی حس انسجام فرزندان جانبازان براساس والدگری ادراک شده پدر و توزیع ساختار قدرت خانواده

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1398/07/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1398/07/01
    • تعداد بازدید: 230
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -

    مقاله پیش بینی حس انسجام فرزندان جانبازان براساس والدگری ادراک شده پدر و توزیع ساختار قدرت خانواده

    زمینه و هدف: حس انسجام یک جهت گیری کلی به زندگی است و عوامل مختلفی برآن تأثیر می گذارد. پژوهش حاضر با هدف پیش بینی حس انسجام فرزندان جانبازان براساس والدگری ادراک شده پدر و توزیع ساختار قدرت خانواده انجام گرفته است.

    روش: این پژوهش از نوع پیمایشی است. جامعه آماری این تحقیق کلیه دانش آموزان مدرسه دخترانه شاهد در دوره متوسطه اول و دوم که پدران آنها جانباز هستند می باشد. نمونه تحقیق حاضر 220 نفر از دانش آموزان می باشد. ابزارگردآوری اطلاعات در این پژوهش، پرسشنامه حس انسجام توسط آنتوفسکی (1987)، پرسشنامه ساختار قدرت در خانواده مهدوی و صبوری (1382) و مقیاس پدری دیک (2004) بود. یافته ها با استفاده از رگرسیون تحلیل شد.

    یافته ها و نتایج: پژوهش نشان داد که از بین مؤلفه های والدگری ادراک شده پدر، مؤلفه های پاسخ دهی مثبت، پاسخ دهی منفی، نقش پدر اخلاقی، مدل نقش جنسیتی و نقش دو جنسیتی با حس انسجام فرزندان جانباز رابطه معنی داری وجود دارد. که بین مؤلفه های ساختار قدرت و حس انسجام فرزندان جانباز رابطه معنی داری وجود دارد. بنابراین با توجه به یافته های این پژوهش می توان نتیجه گرفت که نگرش نسبت به پدر و ساختار قدرت در خانواده نقش معنی داری در پیش بینی حس انسجام فرزندان جانباز دارند و احتمالاً ممکن است بهبود آن ها، خصوصاً نگرش به پدر با افزایش حس انسجام در دانش آموزان فرزند جانباز همراه باشد.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها