• مقایسه رضایت زناشویی، امید به زندگی و سلامت روان در زنان شاغل و خانه دار

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1400/08/18
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1400/10/01
    • تعداد بازدید: 210
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -

    مقایسه رضایت زناشویی، امید به زندگی و سلامت روان در زنان شاغل و خانه دار

    هدف این مقاله مقایسه رضایت زناشویی، امید به زندگی و سلامت روان در زنان شاغل و خانه دار شهر اصفهان بوده است. روش تحقیق در این پژوهش از نوع علی مقایسه ای است و نوع تحقیق در پژوهش حاضر از این جهت که نتایج مورد انتظار پژوهش را می توان در بررسی ابعاد رضایت زناشویی، امید به زندگی و سلامت روان در زنان شاغل و خانه دار شهر اصفهان به خدمت گرفت از نوع علی و از لحاظ هدف کاربردی می باشد.

    پرسشنامه های مورد استفاده در این تحقیق شامل پرسشنامه های استاندارد در رابطه با متغیر های تحقیق بوده است. جامعه مورد هدف در این تحقیق شامل زنان شاغل و خانه دار شهر اصفهان بوده است. جهت آزمون فرضیات تحقیق از آزمون های آماری (آزمون t وهمبستگی) با استفاده از نرم افزارهای spss استفاده شد.

    یافته ها نشان دادکه توسعه استراژی های مثبت برای رضایت زناشویی در زنان شاغل از طریق برنامه های آموزشی از دیگر راهکار های مناسب برای ارتقاء سطح سلامت روانی می باشد. آموزش تمرکز مجدد مثبت به وقایع ناگوار، آموزش نحوه برنامه ریزی در مواجهه با موقعیت های استرس زا و ارزیابی مجدد تجارب ناگوار از جمله محتوای برنامه های آموزش استراژی های رضایت زناشویی برای زنان است.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین ژورنال ها