• نقش و جایگاه دهیاری در سیستم مدیریت روستایی کشور با مداقه در رویکردهای حکمروایی روستایی

    نویسندگان :
    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/09/11
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/09/06
    • تعداد بازدید: 209
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: 02166979526

    نقش و جایگاه دهیاری در سیستم مدیریت روستایی کشور با مداقه در رویکردهای حکمروایی روستایی

    مدیریت روستایی که خود مشتمل بر مسئولین مختلف از شهرستان تا دهیار و شورای اسلامی روستایی می‌باشد باید در راستای توسعه پایدار روستا گام بردارد و در این زمینه باید از شاخص‌های حکمروایی خوب بهره بگیرد و زمینه ساز مشارکت بیشتر مردم در توسعه روستا شده و در این زمینه حس مسئولیت‌پذیری را در آن‌ها تقویت نمای.

    همچنین مدیریت باید پاسخگوی بسیاری از مسائل و مشکلات و کارکردهای مختلف در روستای باشد و زمینه ساز کار آیی و اثربخشی فعالیت‌های مختلف گردد. حکمروایی خوب در مدیریت روستایی موجب زمینه مناسب برای نمود مناسب توسعه پایدار روستا ایجاد می‌نماید و مبنای مطلوب در روند توسعه پایدار سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فضایی و سرزمینی و مدیریت نوین روستایی کشور می‌باشد.

    بدون شک برقراری حکمروایی خوب در روستاها زمینه توسعه روستایی فراهم گردیده و با توجه به توسعه روستایی توسعه منطقه‌ای و کشوری نیز صورت می‌گیرد. مردم‌سالاری و حکم روایی خوب باعث می‌شود که مردم به مسئولان اعتماد نموده و برنامه‌های تدوین شده را تحمیل شده به خود ندانسته و در این زمینه‌ها مشارکت می‌کنند.

    با توجه به اهمیت موضوع در این راستا در این پژوهش قصد داریم به نقش و جایگاه دهیاری در سیستم مدیریت روستایی کشور با مداقه در رویکردهای حکمروایی روستایی بپردازیم. روش تحقیق در این مقاله تحلیلی-توصیفی بوده و با استفاده از فیش برداری و روش کتابخانه ای به بررسی موضوع می پردازیم.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم