• بررسی علم آموزی زنان از منظر اسلام و تاثیر آن بر تربیت و تحصیل فرزندان

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/01/14
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/01/14
    • تعداد بازدید: 315
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 09361578210

    بررسی علم آموزی زنان از منظر اسلام و تاثیر آن بر تربیت و تحصیل فرزندان

    اسلام مرد و زن را در تدبیر شؤون زندگى به وسیله اراده و کار، مساوی می داند از این رو هر دو در تحصیل احتیاجات زندگی و آنچه مایه قوام حیات انسانی است یکسان می باشند. زن می تواند مانند مرد مستقل کار کند و مالک نتیجه کار و کوشش خود شود. در صدور فرمان الهى فرقى بین زن و مرد نیست مگر در احکامی که ویژه یکى از ایشان است.

    تحصیل علم و کسب دانش نیز از احکامی است که زن و مرد در آن مشترک می باشند و هرگز دین اسلام جنس را سد راه دانش اندوزى نمی داند.

    از همین رو بخاطر اهمیت موضوع علم آموزی به ویژه در زنان که الگو و مربی تربیت نسل آینده می باشد هدف پژوهش حاضر را بر مبنای بررسی علم آموزی زنان از دیدگاه علما قرار دادیم که از لحاظ شیوه به صورت مروری است و از روش کتابخانه ای یا همان داده های ثانویه به جمع آوری اطلاعات پرداختیم و داده های جمع آوری شده را در قالب مقاله ارائه دادیم که بعد از تحلیل اطلاعات جمع آوری شده نتایج زیر حاصل شد خداوند فکر و استعداد درس خواندن را و میل و شوق به آن را همان طور که در مرد قرار داده در زن هم قرار داده و منع او چیزی جز جلوی استعداد خدادادی را گرفتن نیست و زنان باید به دنبال علم آموزی باشند چون اکثر زمان را فرزندان با مادر هستند باید توانایی رفع و رجوع مشکلات علمی و تربیتی خود را داشته باشند.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها