• رابطه خشم سرکوب شده و احساس خودکهتری با گرایش به خودکشی در دانش آموزان دختر و پسر شهر نوک آباد شهرستان خاش

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/05/30
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/05/30
    • تعداد بازدید: 406
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 02133202487

    رابطه خشم سرکوب شده و احساس خودکهتری با گرایش به خودکشی در دانش آموزان دختر و پسر شهر نوک آباد شهرستان خاش

    هدف از این پژوهش، بررسی رابطه خشم سرکوب شده و احساس خود - کهتری با گرایش به خودکشی در دانش آموزان دانش آموزان دختر و پسر شهر نوک آباد شهرستان خاش می باشد. روش انجام تحقیق مذکور بر مبنای هدف تحقیق، روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی می باشد.

    جامعه آماری پژوهش کلیه دانش آموزان شهر نوک آباد شهرستان خاش در سال تحصیلی 95-1394 می باشند. در این پژوهش حجم نمونه با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده تعداد 150 از دانش آموز بر حسب جنسیت و قومیت می باشند. در این پژوهش داده‌ها به روش میدانی و با استفاده از پرسشنامه جمع‌آوری شده است.

    برای تجزیه و تحلیل داده‌ها و آزمون فرضیه‌های تحقیق داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار spss نسخه ۲۰ از آمار توصیفی (فراوانی، درصد، میانگین، انحراف استاندارد و ...) استفاده شد و در بخش آمار استنباطی برای تعیین رابطه بین متغیرها از آزمون ضریب همبستگی پیرسون استفاده شد.

    نتایج حاصل از یافته های تحقیق نشان داد که بین خشم سرکوب شده با گرایش به خودکشی در دانش آموزان رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. این یافته ها در بررسی رابطه بین احساس خودکهتری با گرایش به خودکشی در دانش آموزان نشان داد که بین احساس خودکهتری با گرایش به خودکشی در دانش آموزان رابطه ای وجود ندارد. همچنین، متغیر خشم سرکوب شده توانسته است 2.89 درصد تغییرات گرایش به خودکشی دانش آموزان را پیش بینی کند.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها