حوزه های تحت پوشش ژورنال
  • بررسی تاثیر سازگاری درک شده بر آگاهی درک شده با نقش میانجی اعتماد درک شده (مورد مطالعه: بانک ملت شعب غرب تهران)

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/10/25
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/10/26
    • تعداد بازدید: 110
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 09120834281

    بررسی تاثیر سازگاری درک شده بر آگاهی درک شده با نقش میانجی اعتماد درک شده (مورد مطالعه: بانک ملت شعب غرب تهران)

    هدف از این پژوهش بررسی تاثیر سازگاری درک شده بر آگاهی درک شده با نقش میانجی اعتماد درک شده (مورد مطالعه: بانک ملت شعب غرب تهران) می باشد. جامعه ی مورد مطالعه ی پژوهش حاضر شامل کلیه ی مشتریان شعب بانک ملت غرب تهران است که از همراه بانک ملت استفاده می کنند. جامعه­ ی آماری بر اساس فرمول کوکران 384 نفر از مشتریان شعب بانک ملت غرب تهران که از همراه بانک ملت استفاده می­ کنند به عنوان نمونه مورد پژوهش انتخاب خواهند شد.

    نمونه‌گیری به شیوه تصادفی ساده است. این پژوهش از نظر هدف، از نوع تحقیقات کاربردی می باشد. این پژوهش از نظر ماهیت و روش توصیفی – پیمایشی است. هدف محقق از انجام این نوع پژوهش توصیف عینی. واقعی و منظم خصوصیات یک موقعیت یا یک موضوع می باشد. نتایج پژوهش نشان داد که در سطح اطمینان 99.99 درصد و سطح خطای 0.01 سازگاری درک شده با درنظر گرفتن نقش میانجی اعتماد درک شده بر آگاهی درک شده مشتریان بانک ملت شعب غرب تهران تاثیر معناداری دارد.

    در سطح اطمینان 99.99 درصد و سطح خطای 0.01 سازگاری درک شده بر اعتماد درک شده مشتریان بانک ملت شعب غرب تهران ، تاثیر معناداری دارد. در سطح اطمینان 99.99 درصد و سطح خطای 0.01 اعتماد درک شده بر آگاهی درک شده مشتریان بانک ملت شعب غرب تهران ، تاثیر معناداری دارد.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید