• عوامل موثر بر موفقیت سیستم های مدیریت شرکت های کوچک و متوسط

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/12/10
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/12/11
    • تعداد بازدید: 88
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 04533628475

    عوامل موثر بر موفقیت سیستم های مدیریت شرکت های کوچک و متوسط

    زمینه وهدف: با توسعه روزافزون و گرایش رو به رشد سازمان ها به استقرار سیستم های مدیریت متناسب با اهداف سازمانی و بنا به خواست کاربران و طرف های ذی نفع خود، منطق استقرار همزمان چند سیستم مدیریتی به صورت فراگیر مورد اقبال قرار گرفت. سیستم مدیریت مجموعه ای از عناصر مرتبط و همبسته می باشد که به منظور ایجاد خط مشی و تعیین اهداف و دستیابی به آن مورد استفاده قرار می گیرد. یک سیستم شامل ساختار سازمانی، برنامه ریزی فعالیت ها، مسئولیت ها، شیوه ها، رویه ها، فرآیند ها و منابع می باشد.

    روش : در بیشتر پژوهش های علوم انسانی نظر به اینکه هدف اصلی از انجام پژوهش بررسی یک موضوع به روش میدانی است میتوان گفت پژوهش مذکور از نظر هدف در حیطه پژوهش های کاربردی می باشد. از سوی دیگر با توجه به اینکه در این پژوهش نیز از روش های میدانی نظیر پرسشنامه استفاده شده است، می توان بیان کرد که پژوهش حاضر بر اساس ماهیت و روش گردآوری داده ها، یک پژوهش توصیفی- پیمایشی است.

    یافته ها: با توجه به یافته های تحقیق و ضریب مسیر مربوط به این فرضیه ها در مدل اندازه گیری تحقیق حاضر می توان به این نتیجه رسید که رضایت کاربر از سیستم های اطلاعاتی، سهولت استفاده از سیستم های اطلاعاتی، قابلیت های مدیریت دانش، فرایندهای مدیریت دانش، قابلیت های سازمانی سیستم، بر عملکرد موفقیت آمیز شرکت های دانش بنیان تاثیر معناداری دارد. بدین معنی که با افزایش به میزان 1 واحد از متغیرهای یادشده به احتمال 95 درصد عملکرد موفقیت آمیز شرکت های دانش بنیان به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد از سویی بارهای عاملی نیز کیفیت بسیار مناسبی در تبیین سازه خود دارند به این دلیل که مقدار آن ها بیشتر از 0.5 است.

    نتیجه گیری: برای بهینه شدن فعالیت و قابلیت های سازمانی این شرکت مدیران می توانند نظام مدیریت دانش متناسب با اهداف شرکت را پیاده سازی کنند. همچنین استراتژی هایی با گرایش به سمت بهبود مستمر عملکرد ارائه دهند تا برنامه ریزی تخصصی و بهتر در مورد آن ها صورت گیرد. این شرکت ها می توانند از طریق ایجاد ظرفیت های تغییر، اصلاح و ساده سازی فرایندهای شرکتی به بهبود فرایندها و عملیات بانکداری هوشمند کمک کنند و بهبود پذیری فرایندها، در نهایت به بهبود در متغیرهایی مانند هزینه، کیفیت و زمان تحویل محصول تولیدی و خدمات منجر می شود.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین ژورنال ها