• تاثیر سیاست های دولت در کاهش انحرافات اجتماعی در جامعه

    نویسندگان :
    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/12/16
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/12/16
    • تعداد بازدید: 120
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 04533628475

    تاثیر سیاست های دولت در کاهش انحرافات اجتماعی در جامعه

    امنیت، تاریخی طولانی دارد و سابقه آن به اجتماع و جامعه بر می گردد. مفهوم امنیت در بعد ذهنی آن، همان فقدان تهدید علیه ارزش های حاکم در یک جامعه و در بعد ذهنی آن، همان احساس امنیت است. امنیت اجتماعی به عنوان یکی از مهمترین تمهیدات در راستای حفظ حیات گروه های اجتماعی در مقابل انحرافات قدرت برتر و انحصارگرا می باشد. امنیت اجتماعی، پاسداری از هویت های اجتماعی است.

    مهمترین خصوصیات امنیت اجتماعی شامل، جامع بودن، تجزیه ناپذیری، عدالتگرا، آزادی خواه، ترقی و پیشرفت می باشد. هدف اصلی در این مقاله، بررسی نقش دولت و سیاست های آن در امنیت اجتماعی و جلوگیری از انحرافات موجود در جامعه می باشد. بنابراین انحرافات اجتماعی به مفهوم رفتارهای نادرست با ارزش های اجتماعی، از یک سو موجب اختلال کارکردی در عرصه های مختلف اجتماعی و ارزشی می شود و از سوی دیگر مانع به سرانجام رسیدن اهداف دولت که همانا امنیت اجتماعی است، می شود.

    برای کنترل و کاهش آسیب ها و انحرافات اجتماعی، دولت باید با تأکید بر رویکرد سلامت محوری و توجه به آسیب اجتماعی بجای توجه صرف به آسیبدیده اجتماعی، سیاست های مناسبی در سطوح مختلف پیشگیری، اعم از اطلاع رسانی و آگاه سازی به آحاد جامعه با هدف ارتقاء سلامت افراد، ارائه خدمات مناسب و مداخله ای به افراد آسیب دیده اجتماعی و توانمندسازی (قادرسازی بازتوانی) افراد آسیب دیده اجتماعی با هدف بازگشت آنها به زندگی سالم و مستقل و جلوگیری از گرایش مجدد آنان به آسیبهای اجتماعی، اتخاد نماید. روش تحقیق به صورت کتابخانه ای و توصیفی - تحلیلی می باشد.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها