• مقایسه رفتار استاتیکی و ضریب رفتار سیستمهای مهاربندی متحدالمرکز و خارج از مرکز شورن و حالتهای ترکیبی

    جزئیات بیشتر پایان نامه
    • تاریخ ارائه: 1375/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1393/09/25
    • تعداد بازدید: 780
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • زبان: فارسی
     از زمانی که سیستم مهاربندی خارج از محور مطرح گردید و محققین به عملکرد مناسب این سیستم در مناطق زلزله خیز به عنوان یک سازه مقاوم در برابر زلزله پی بردند، در بسیاری از آیین نامه های معتبر دنیا این سیستم توصیه شد. اگر یک سازه با مهاربندی خارج از محور به خوبی طراحی شود، مسیر و چگونگی تسلیم در اعضا آن کاملاً مشخص خواهد بود و این یکی از مزایای مهم اینگونه سیستمها می باشد. سیستم مهاربندی خارج از محور از یک طرف به دلیل داشتن اعضا مهاربندی دارای سختی جانبی بیشتری نسبت به سیستم قاب ممان گیر می باشد و این خود باعث کاهش اثرات -p در ساختمانهای بلند که یکی از معضلات سیستم قاب ممان گیر می باشد، خواهد شد و از طرف دیگر بدلیل نحوه طراحی آنها، باعث می شود که برخلاف سیستم مهاربندی متحدالمحور کمانش در اعضاء مهاربندی رخ ندهد و در نتیجه شکل پذیری و جذب انرژی بالایی را دارا باشند.

    این رساله تحت عنوان مقایسه رفتار استاتیکی و ضریب رفتار مهاربندی متحدالمحور و خارج از محور شورن و حالت ترکیبی آنها در چهار فصل ارائه می گردد.

    در فصل اول کلیاتی در زمینه سیستمهای مهاربندی خارج از محور مطرح و مورد بررسی قرار می گیرد. مطالب این فصل اکثراً نتایج آزمایشات و آنالیزهای انجام شده توسط محققین مختلف در طی چند سال اخیر می باشد.

    فصل دوم اختصاص به نحوه تشکیل مفصل پلاستیک برشی در مقاطع بال پهن فولادی دارد. در این قسمت ایده آل سازی یک مفصل برشی به صورت صلب- پلاستیک که بعداً در آنالیز حدی قابها مورد استفاده قرار می گیرد، صورت می پذیرد. در این ایده آل سازی دو روش جهت در نظر گرفتن اثر برش قابل حمل توسط بالهای مقاطع بال پهن ارائه می گردد.

    در فصل سوم مباحثی پیرامون نحوه طراحی سیستمهای مهاربندی خارج از محور بر طبق آیین نامه seaoc-90 خواهیم داشت و در ادامه مبحث شکل پذیری و تعیین ضریب رفتار.

سوال خود را در مورد این پایان نامه مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها