• بررسی روش پارامتری مقایسه آیین نامه طراحی و دستورالعمل مقاوم سازی

    جزئیات بیشتر پایان نامه
    • تاریخ ارائه: 1383/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1393/09/25
    • تعداد بازدید: 535
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • زبان: فارسی
     صدمات و خسارات زلزله در دهه های اخیر باعث شده است که توجه پژوهشگران و متخصصان به بهبود پارامترها و روشهای مختلف تحلیل جلب شود تا بتوان با صرف هزینه های کمتر به ساختمانهای مقاوم تری دست یافت. از طرف دیگر هزینه بالای ساختمان سازی مخصوصا در شهرهای بزرگ و هزینه های جانبی ناشی از کاربری های مختلف ساختمانهای موجود و عدم امکان توقف بهره برداری بسیاری از ساختمانها باعث شد تا روشهای مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای به مرور بسط و گسترش یابند.

    علی رغم اینکه اهداف طرح دیدگاه مقاوم سازی با آیین نامه های طراحی یکسان نیستند اما در حالت های خاصی در دستورالعمل های مقاوم سازی ما با شرایط مشابه آیین نامه های طراحی روبرو هستیم. با توجه به حجم بالای ساختمانهای در حال بهره برداری و ساخت، و ضرایب اطمینان در نظر گرفته شده در آیین نامه های طراحی انتظار داریم تا چنین سازه هایی که دارای شرایط مشابهی در دستورالعمل مقاوم سازی می باشند از دید این دستورالعمل مورد تایید قرار گیرند. لازم به ذکر نیست که در صورت عدم حصول به چنین نتیجه ای باید تامل بیشتری در استفاده از دستورالعمل مقاوم سازی نمود.

    در این راه و به منظور مقایسه آیین نامه های طراحی و دستورالعمل مقاوم سازی، کارهای زیادی انجام شده است که اکثر یا تمام آنها مقایسه های موردی (case study) بوده اند و گرفتن نتایج کلی و کاربردی از آنها حتی در صورت انجام چنین کاری دارای نقص می باشد. در این میان تنها تحلیل بنیادی که در آن تفاوت های آیین نامه طراحی و دستورالعمل مقاوم سازی به صورت پارامتریک بیان شده، توسط آقای ابیانه [6] ارایه شده است.

سوال خود را در مورد این پایان نامه مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها