• بررسی رفتار خطی و غیر خطی بادبندیهای واگرا (ebf) به تبع تغییر طول تیر رابط در ارتفاع

    جزئیات بیشتر پایان نامه
    • تاریخ ارائه: 1376/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1393/09/10
    • تعداد بازدید: 1090
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • زبان: فارسی
     خسارات جانی و مالی ناشی ار زلزله های دهه اخیر اهمیت مقاوم سازی ساختمانها را در برابر زلزله را بیش از پیش آشکار نموده است. از سویی دیگر پیشرفتهای حاصل شده در تئوری "طرح ظرفیت" زمینه را برای دستیابی به راه کارهایی اصولی، جهت تلفیق محاسن سیستمهای mrf و cbf و تشکیل یک سیستم مختلط به نام سیستم بادبندیهای واگرا (ebf) که مزایای مطلوب دو سیستم را به طور همزمان داشته باشد فراهم نموده است. در راستای بررسی رفتار و طرح سیستمهای ebf تحقیقات گسترده ای (به ویژه توسط پروفسور پوپوف و همکارانش) انجام یافته است اما کمتر پژوهشی در زمینه تأثیر تغییر طول تیر رابط در راتفاع بادبندیهای واگرا صورت گرفته است.

    در این پایان نامه پس از مروری بر رفتار سازه ها در برابر زلزله و بررسی اجمالی سیستمهای لرزه بر، اصول و رو طراحی بادبندیهای واگرا مطرح، و با همان اصول، سیستمهایی متعدد به تبع توزیع طول تیر رابط در ارتفاع، مورد طراحی و تحلیل قرار گرفته است و در نهایت سعی شده است با استفاده از نتایج دینامیکی خطی و غیرخطی انجام یافته، تاثیر تغییر طول تیر رابط در ارتفاع بر رفتار سازه ای بررسی و توسط روابطی تخمینی تخلیص گیدد.

    تخمین زمان تناوب، سختی انتقالی و جابجایی تحت بارهای آیین نامه ای در سیستم های بادبندی شده واگرا (ebf) و مقایسه و ارزیابی تاثیر تغییر طول تیر رابط در رفتار لرزه ای سیستمهای ebf و توصیه هایی کاربردی در این خصوص بخشهایی از نتایج این پژوهش را تشکیل می دهد. 

سوال خود را در مورد این پایان نامه مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها