• جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1390/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1390/01/01
    • تعداد بازدید: 529
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -
    مقدمه: در تشخیص عوامل میکروبی با استفاده از روش های ملکولی، تخلیص کروموزوم مرحله بسیار مهمی است. در این تحقیق با افزایش مدت زمان مرحله دناتوراسیون بدون تخلیص کروموزوم باکتری، با تخریب سلول، تکثیر dna انجام می شود.

    روش کار: در این مطالعه تجربی، رقت های 8/100، 4/100، 2/100، 1/100، 1/200، 1/400، 1/800، 1/1600 از باکتری در آب مقطر تهیه گردید. پس از آن باکتری ها به روش فیلتراسیون از نمونه جدا گردید. بدون خالص سازی کروموزوم باکتری، با استفاده از روش زنجیره ای پلی مرآز و به کمک پرایمرهای طراحی شده، ژن 16srna تکثیر یافت. شناسایی آلودگی 15 حلقه چاه آب شهر اراک و مقایسه آن با روشmpn  جهت بررسی حساسیت روش فوق انجام گرفت.

    نتایج: کشت رقت های تهیه شده نشان دهنده تأیید تعداد باکتری ها در این رقت ها بود. نتیجه واکنش زنجیره ای پلی مرآز رقت ها (پس از فیلتراسیون) نشان داد که این سیستم قادر است وجود باکتری در این رقتها را شناسایی کند. علاوه بر آن مقایسه تشخیص آلودگی آب به دو روش pcr, mpn انجام گرفته در این تحقیق، نشان دهنده حساسیت بالای روش اخیر بود.

    نتیجه گیری: نتایج به دست آمده از این بررسی حاکی از آن است که با روش مذکور علاوه بر این که امکان بروز نتیجه منفی کاذب کمتر می شود نیاز به انجام مراحل سخت، پیچیده و وقت گیر تخلیص کروموزم نیز نمی باشد.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها