تاکنون مقاله ای برای این دانشگاه ثبت نشده است!!!
  • دانشگاه آزاد اسلامی اوز
    نوع دانشگاه : آزاد اسلامی
    آدرس دانشگاه : اوز - بولوار دانشجو - دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز
    شماره تماس : 07152516762
    محققین این دانشگاه : 0 محقق
    مقالات منتشر شده : 0 مقاله
    وب سایت دانشگاه : کلیک کنید
    وضعیت دانشگاه : فعال
    جزئیات بیشتر دانشگاه
    • سال تاسیس دانشگاه : 1387
    • تعداد دانشکده : 4
    • مقالات منتشر شده در رویدادها : 0 مقاله
    • مقالات منتشر شده در ژورنال ها : 0 مقاله
    • تاریخ انتشار : 1399/06/30
    • ایمیل دانشگاه :

    دانشگاه آزاد اسلامی اوز

    سابقه تلاش برای راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در اوز به سال 1369 بر می گردد. در سال 1369 با پیشگامی حاج محمد یوسف نظری برای اهدای مبلغی خیر، تشکیل هیات امنای مردمی، مشخص شدن زمین و حتی تامین بخشی از مصالح، قرار شد ساختمان برای دانشگاه ساخته شود، اما محقق نشد.

    به دنبال تصویب راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز در سوم دی ماه 1382 در هیات امنای (سازمان مرکزی) دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به اهدای زمین 16 هکتاری از طرف عبدالله نظری و با همکاری شادروان حاج محمدرضا کمالی در سال 1383، با رایزنی شورای اسلامی وقت دوباره بحث تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی با تشکیل هیات امنا و بدون این که اقدامی شود به میان آمد.

    تا این که در اوایل سال 1385، با تعیین مسئول راه اندازی از سوی دکتر اسعد زاهدی، رییس محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، و حمایت مقام های محترم وقت بخش و شهر موضوع جدی تر دنبال شد. با تشکیل هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در اوز و حمایت چندین نفر از شخصیت های فرهنگ دوست در اوز و دبی از جمله انجمن علمی–فرهنگی دفتر دبی، اهدای زمین 16 هکتاری از طرف عبداله نظری و صدور حکم، عبدالعزیزخضری، مسئول راه اندازی، در سوم تیرماه 1386 با امضای دکتر عبداله جاسبی، رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی، و تشکیل هسته اولیه با همکاری احمد، ناصر، عبدالحمید و عبدالعزیز خضری و احیای هیات امنای دانشگاه دفتر اوز، شروع فعالیت اداری دانشگاه و با همکاری کارمندان محترم نشریه در محل کتابخانه بانوی عصر اوز و سپس اجاره آموزشگاهی از آموزش و پرورش، فعالیت آموزشی با مساعدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان از آبان ماه 1386 آغاز و کارمندان اداری نیز از 15/07/1386 در محل جدید مستقر شدند. (ناگفته نماند بعضاً باور نداشتند ایجاد دومین دانشگاه اوز به سرانجامی برسد برای همین اشخاصی از حضور در هیات امنا امتناع کردند، یا خارج شدند و یا به توصیه اصغر فرودی، بخشدار وقت بخش اوز، به عضویت ادامه دادند.)

    نمایندگان هیأت امنا در دی ماه 1386 به دعوت شیخ عبدالقادر فقیهی، بانی دانشگاه، به دبی عزیمت نمودند. این نمایندگان با استقرار در بیمه جمهوری اسلامی و طی 15 روز فعالیت و شرکت در همایش با شکوه 270 نفره فرهنگ دوستان و در سالن باشگاه ایرانیان دبی، نیکوکاران محترم ضمن تایید اقدامات انجام شده و در دست اقدام، مساعدت های مالی خود را ابراز نمودند و متعاقباً هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی دفتر دبی به ریاست عبدالقادر فقیهی شکل گرفت.

    در فروردین ماه 1387 (1387/1/12)، با حضور مقامات و مردم طی مراسمی با شکوه، کلنگ شروع عملیات عمرانی به زمین زده شد و از آبان ماه 87 بنای مسجد خیریه عبدالرزاق صالحی و ساختمان آموزشی و اداری 5500 متر مربعی با مساعدت هیات امنای دانشگاه دفتر دبی و مشارکت نیکوکاران ارجمند آغاز شد.

    موضوع زمین برای دانشگاه بسیار مشکل ساز شد به طوری که حدود سه سال، روی آن انرژی زیادی صرف و در نهایت با صرف مبلغی معادل 150 میلیون تومان، دانشگاه دارای 123004 متر مربع زمین با سند ثبتی و رسمی دولتی شد. در حال حاضر، دانشگاه آزاد اسلامی اوز دارای امکانات از جمله حدود 12.5 هکتار زمین، ساختمان 5000 مترمربعی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اداری و داشتن هشت تالار بزرگ (از جمله تالارهای سینما، کف تئاتر، ورزشی، هنرسرا، کارگاه سخت افزار کامپیوتر، کارگاه مکانیک، وب کنفرانس و سمینار) با 7 نفر کارمند، دو نفر هیأت علمی ثابت، 40 نفر هیأت علمی حق التدریس می باشد که همه هزینه های حق الزحمه بگیران اداری، آموزشی، رفاهی و پژوهشی از محل درآمد خود دانشگاه تامین و وصولی ها از دانشجویان به حساب دانشگاه آزاد اسلامی اوز در بانک ملی شعبه مرکزی واریز و چک های صادره از آن محل و با امضای رییس و مدیر مالی خود دانشگاه پرداخت می شود.)

    وجوه دریافتی بابت شهریه از دانشجویان، جز موقع ثبت نام اولیه که خود دانشجو به حساب سازمان مرکزی در تهران واریز می کند، هیچ وجهی از حساب دانشگاه آزاد اسلامی اوز به جایی انتقال داده نمی شود. این دانشگاه تاکنون بالغ بر 500 فارغ التحصیل داشته است و با پشتیبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان و لامرد و مرکز گراش، از رشته های کاردانی (مکانیک خودرو، معماری، ساختمان، ساختمان بتنی، حسابداری، صنایع اتومبیل، کامپیوتر- نرم افزار، نقشه کشی معماری و گرافیک)، کارشناسی ناپیوسته (مکانیک خودرو، معماری، عمران، حسابداری، کامپیوتر- نرم افزار و گرافیک) و کارشناسی علوم قضایی و حقوق برخوردار بوده است. امید است امکان راه اندازی رشته های کارشناسی ارشد نیز فراهم آید.

    توضیحات بیشتر

متاسفانه مقاله ای با مشخصات مورد نظر شما یافت نشد!!!

بازگشت به صفحه ی دانشگاه ها
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها