• مدیریت آسیب های ناشی از طلاق در جامعه و خانواده

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1400/10/15
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1400/12/24
    • تعداد بازدید: 150
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: 09050265032

    مدیریت آسیب های ناشی از طلاق در جامعه و خانواده

    خانواده سلول بنیادین اجتماع است و یک جامعه سالم و پیشرفته وابسته به تشکیل یک خانواده پویا و با نشاط است در چنین خانواده ای روابط گرم، صمیمی توام با استقلال و احترام متقابل است؛ یکی از موضوعاتی که در جوامع امروزی به سرعت در حال افزایش است، طلاق می باشد.

    عوامل گوناگونی در سطوح فرد، خانواده و جامعه به تفکیک و نیز در تعامل با یکدیگر بر رابطه بین زوجین اثر گذاشته و می تواند منجر به افزایش گرایش آنها به سمت طلاق شود؛ طلاق می تواند سبب تاثیرات منفی بر روان فرزندان شود و به صورت کوتاه مدت و گاه تا نسل ها ادامه یابد و موجب تعارض و بی ثباتی در بنیان خانواده گردد و پیامدهایی چون اضطراب، افسردگی، افت تحصیلی، شکل گیری شخصیت ضد اجتماعی و حتی زندگی مشترک ناموفق فرزندان در آینده را به همراه داشته باشد.

    کمبود ها، گره ها و عقدها در کنارعواملی همچون: وابستگی سمی، احساس خشم، احساس حقارت و احساس ترحم، نادیده انگاشتن استعداد ها و کشف نکردن فضای آرام ذهنی آنها و ... در انتخاب ها و روابط، در هر مرحله ای از رشد تاثیر منفی خود را می گذارد. بدترین پیامد ممکن این است که انتخاب های فرد تحت تاثیر این عوامل به ویژه کمبود ها و گره ها قرار بگیرد.

    نحوه برخورد والدین با طلاق می تواند بر عملکرد فرزندشان در زمان حال وآینده اثر بگذارد. بدیهی است صحبت به موقع با فرزندان درباره جدایی و به اشتراک گذاری اطلاعات کافی متناسب با شرایط روانی آن ها و اعمال مدیریت رفتاری متناسب با خانواده ی تک والدی، می تواند آسیب های اجتماعی ناشی از طلاق را به حداقل برساند و کلیدهای بازسازی زندگی پس از طلاق را فراهم آورد، باید توجه داشت که روش های مورد استفاده با توجه مغایرت های فرهنگی و اجتماعی در جوامع مختلف می تواند متفاوت باشد.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها