• چالش های سلامت روان در کارکنان مراقبت های بهداشتی در همه گیری کووید-19

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/02/20
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/03/22
    • تعداد بازدید: 143
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: 02171053833

    چالش های سلامت روان در کارکنان مراقبت های بهداشتی در همه گیری کووید-19 : مطالعه مروری نظام مند

    سابقه و هدف: همه گیری کووید- 19 پیامدهای هشداردهنده ای برای سلامت فردی، جمعی و عملکرد عاطفی، اجتماعی دارد و بروز مشکلات عمده سلامت روانی را، به ویژه در میان کارکنان مراقبت های بهداشتی، بیماران مزمن غیر عفونی، بیماران کووید-19 و افراد قرنطینه شده در سراسر جهان افزایش می دهد. شیوع اختلالات روانی رایج در دوران پس از همه گیری در نتیجه اثرات بلندمدت همه گیری، اقدامات محدودکننده مانند فاصله گذاری اجتماعی، قرنطینه و اثرات اجتماعی - اقتصادی افزایش یابد. کارشناسان « سونامی بیماری روانپزشکی » را پس از همه گیری کووید-19 پیش بینی کرده اند. تأثیر همه گیری کووید- 19 بر سلامت روان می تواند تا چندین سال پس از همه گیری ادامه داشته باشد و طولانی باشد.

    روش جستجو: این مطالعه مروری با هدف مرور ادبیات مربوط به چالش های روحی و روانی کارکنان مراقبت های بهداشتی در طول همه گیری 19-covid و پس از همه گیری با آنها مواجه بودند، انجام شد. برای انتخاب مقاله های مورد استفاده ابتدا عناوین یافت شده توسط موتور جستجو از نظر ارتباط موضوعی بررسی شدند.سپس مقالاتی که دارای معیارهای ورود بودند، مورد مطالعه و تحلیل قرار گرفتند. در مجموع از 94 مقاله بازیابی شده، 20 مورد مرور و تحلیل شدند. برای استخراج داده ها، دو پژوهشگر به طور همزمان مرور و تحلیل مقالات را انجام دادند، همچنین دو نفر کیفیت مقالات را به طور جداگانه مورد ارزیابی قرار دادند.

    یافته ها: شواهد قانع کننده نشان می دهد که بین همه گیری کووید 19 ، قرنطینه، تأثیر اجتماعی - اقتصادی و بیماری روانی رابطه وجود دارد. عمده ترین مسائل مربوط به سلامت روان گزارش شده استرس، اضطراب، افسردگی، بی خوابی، انکار، خشم، ترس و اختلالات مصرف مواد بود. کارکنان خط مقدم مبارزه با بیماری، کودکان و افراد مسن، افراد مبتلا به بیماری های روانی از جمله آسیب پذیران در این زمینه بودند.

    نتیجه گیری:  شواهد تجربی بر نیاز به پرداختن به اثرات مضر شیوع همه گیری بر سلامت روانی کارکنان مراقبت های بهداشتی تاکید می کند. توصیه ها باید شامل ارزیابی و ارتقای استراتژی های مقابله و تاب آوری، توجه ویژه به کارکنان مراقبتهای بهداشتی خط مقدم، ارائه لوازم حفاظتی کافی و سازماندهی خدمات پشتیبانی آنلاین می تواند راه هایی برای کاهش پاسخ های روانشناختی منفی کارکنان مراقبتهای بهداشتی در پاسخ به شیوع همه گیری باشد.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین ژورنال ها