• طراحی روسازیهای بتنی با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری و مقایسه آن با تحلیلهای موجود

    کلمات کلیدی :
    جزئیات بیشتر پایان نامه
    • تاریخ ارائه: 1376/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1393/09/20
    • تعداد بازدید: 1759
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • زبان: فارسی
     یکی از عوامل بسیار مهم در طرح روسازیهای صلب (بتنی) شرایط و وضعیت تماس بین دال و بستر می باشد. در روش تحلیلی وسترگارد مبتنی بر دال واقع بر پی مایع و روش تحلیلی پیکت که مبتنی بر پی صلب می باشند وضعیت تماس بین دال و بستر بصورت تماس کامل فرض شده است.

    مفروضات وسترگارد و پیکت در صورتی صادق است که هیچگونه فضایی بین دال و پی بوجود نیاید، زیرا وزن دال تنش فشاری زیادی را بر پی اعمال می کند که باعث از بین رفتن فضای خالی اولیه شده و باعث می گردد تا دال و پی کاملا با یکدیگر در تماس باشند و هیچگونه فضایی بین آنها وجود نداشته باشد، لیکن وقتی که دال تحت پیچش دمایی یا پمپینگ قرار می گیرد بین دال و پی جدایی خاصی حاصل می گردد که در اثر آن تماس دال و پی دیگر بصورت کامل نخواهد بود.

    این حالت علیرغم اینکه مطابقت بیشتری با واقعیت دارد در روشهای تحلیلی وسترگارد و پیکت در نظر گرفته نشده و بحث آنالیز با تماس کامل، نسبی و اندک توسط هوانگ و وانگ در سال 1974 مطرح شده است.

    در این تحقیق با استفاده از برنامه های مختلف کامپیوتری مبتنی بر المانهای محدود kenslabs که در سال 1992 جهت تجزیه و تحلیل روسازیهای بتنی ارائه گردیده و sap90 که در تحلیل سازه ها مورد استفاده قرار می گیرد، با فرض و مدل نمودن دال مستطیلی شکلی به ابعاد 3×6 متر و با ثابت فرض نمودن تعدادی از پارامترهای موثر در مقادیر تنشهای حاصله در روسازیهای بتنی، تحلیل هایی صورت پذیرفته و تنشهای حاصله با تنشهای روش تحلیلی وسترگارد مقایسه گردیده است.

    نتایج حاصله از این پژوهش نشان دهنده آن بودند که علیرغم یکسان بودن تنشهای بوجود آمده در دال روسازی مفروض بر اثر اختلاف دمای سطوح دال و وزن برای هر سه روش مذکور، بر اثر دما، وزن و بار چرخ، تنشهای حاصله از تحلیل دال روسازی با برنامه کامپیوتری kenslabs دارای مقادیر بیشتری نسبت به تنشهای حاصله از تحلیل دال با برنامه sap90 و روش وسترگارد می باشند.

    همچنین با توجه به نتایج ارزنده حاصله از مدل سازی با برنامه کامپیوتری sap90 پیشنهاداتی در خصوص استفاده از این برنامه در طرح و تحلیل روسازیهای بتنی موجود، ارائه شده است.

سوال خود را در مورد این پایان نامه مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها