• تحلیل استاتیکی خطی و غیرخطی سازه های بتن مسلح صفحه ای و متقارن به روش اجزاء محدود

    جزئیات بیشتر پایان نامه
    • تاریخ ارائه: 1380/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1393/09/11
    • تعداد بازدید: 1687
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • زبان: فارسی
     در این پایان نامه با استفاده از روش قدرتمند اجزاء محدود به تحلیل استاتیکی خطی و غیر خطی مسائل دوبعدی و متقارن محوری پرداخته می شود. با استفاده از این روش برنامه کامپیوتری ایجاد می گردد که قابلیت هر دو نوع سازه فولادی و بتن مسلح را داراست. در تحلیل غیر خطی این سازه ها عامل غیرخطی ناشی از پلاستیسیته فولاد در سازه های فولادی و عوامل غیرخطی نظیر ترک خوردگی بتن در کشش، پلاستیسیته و خرد شدن بتن در فشار و پلاستیسیته میلگرد ها در سازه های بتن مسلح در نظر گرفته می شوند. پس از تکمیل برنامه در مورد سازه های فولادی، به دلیل اهمیت و تعداد عوامل غیر خطی سازه های بتن مسلح توجه عمده این تحقیق به این نوع سازه معطوف می شود. در سازه های بتن مسلح، مسائل متقارن محوری علاوه بر داشتن عوامل غیرخطی موجود در مسائل صفحه ای دارای خصوصیات غیر خطی دیگری نیز هستند. در این راستا ابتدا انواع ترک خوردگی ممکن و نیز انواع مختلف میلگرد گذاری به همراه دیگر عوامل موثر در اجزاء صفحه ای بتن مسلح مطابق با جدیدترین پژوهشهای انجام شده به برنامه اضافه شده و سپس به عوامل اضافی موجود در سازه های متقارن محوری پرداخته می شود. در این دو نوع مسائل، میلگردهای موجود در اجزاء بتن مسلح با استفاده از الگوهایی که تا کنون برای میلگردهای مستقیم، مایل و منحنی شکل پیشنهاد شده در نظر گرفته می شوند.

    از عوامل اضافی موجود در سازه های بتن مسلح متقارن محوری می توان به دو عامل ترک خوردگی شعاعی و وجود میلگرد حلقوی در این نوع سازه اشاره نمود. در سازه های متقارن محوری ترک خوردگی شعاعی بطور معمول بصورت همزمان و یا غیر همزمان با ترک خوردگی صفحه ای روی می دهد. این نوع ترک خوردگی باعث کاهش سختی سازه و افزایش تنش و کرنش و در نتیجه کاهش باربری سازه می گردد. برای مقاوم نمودن سازه  در برابر ترک خوردگی شعاعی از نوعی میلگرد گذاری موسوم به میلگرد گذاری حلقوی استفاده می گردد. این میلگرد گذاری در جهت عمود بر صفحه سازه بوده و موجب افزایش سختی سازه و به عبارتی باعث افزایش باربری سازه می گردد.

     در این پایان نامه سعی شده است که با استفاده از تحقیقات انجام شده در این موارد و رفع کمبودهای موجود، ضمن ایجاد ماتریس سختی جزء بتنی ترک خورده مطابق باحالتهای ترک خوردگی ممکن در این نوع سازه، رابطه ساختاری اجزاء محدود میلگرد حلقوی نیز ایجاد و به برنامه اضافه گردد. 

سوال خود را در مورد این پایان نامه مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین ژورنال ها