همایش ، رویداد ، ژورنال
اینستاگرام تی پی بین
حوزه های تحت پوشش رویداد
  • بهبود کیفیت خدمات آموزشی از طریق طراحی مدل تعالی در آموزشگاه های فرهنگی و هنری

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1399/11/05
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1399/11/05
    • تعداد بازدید: 172
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -

    بهبود کیفیت خدمات آموزشی از طریق طراحی مدل تعالی در آموزشگاه های فرهنگی و هنری

    هدف نهایی هر سیستم آموزشی حرکت در جهت پیشرفت، تکامل و تعالی است و تکامل و تعالی آن به رشد، توسعه و توسعه اجزای آن بستگی دارد. از این رو در جوامع مختلف انسانی با تکیه بر روش های مختلف آموزشی برای رسیدن به تکامل و تعالی تلاش هایی صورت می گیرد و مدل های مختلفی در زمینه تعالی سازمانی ارایه می گردد. از طرفی با توجه به اهداف تعریف شده برای آموزش امور فرهنگی و هنری در ایران، اهمیت پرداختن به ساختار مراکز و مؤسسات آموزش الکترونیکی در رشته های هنری به ویژه دانشگاه های مجازی مبتنی بر آموزش و یادگیری مجازی در موسسات فرهنگی و هنری در راستای تعالی سازمانی آن بسیار ضروری به نظر می رسد.

    بر این مبنا این پزوهش با هدف بررسی بهبود کیفیت خدمات آموزشی از طریق طراحی مدل تعالی در آموزشگاههای فرهنگی و هنری انجام گرفته است. در این پژوهش با مقایسه این مدل ها نتیجه گیری شد که این مدل ها هم پوشانی شباهت های زیادی باهم دیگر دارند و تفاوت های آن ها در جزئیاتی است که برخی از مدل ها به آن پرداخته اند. که برخی از مهم ترین معیارها و ویژگی های مشترک در بین مدل ها، رهبری و مدیریت، کارکنان، مشتری گرایی و تمرکز بر بازار، فرآیندها و نتیجه گرایی است. در نتیجه مدل طراحی شده ما نیز ترکیبی از مدل های رایج است اما بر اساس شرایط زمینه ای سیاسی، اقتصادی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی کشور و نیز با عنایت به محیط فرهنگی و آموزشی خاص سازمان های فرهنگی- هنری این مدل می تواند خاص و منحصر به سازمان های فرهنگی – هنری ارائه دهنده خدمات آموزشی به ویژه با توجه به شیوه های نوین آموزشی از طریق آموزش مجازی باشد.

    در نتیجه می توان گفت زمانی یک سازمان به تعالی دست می یابد که عملکرد سازمان از طریق افزایش بهره وری، افزایش درآمدزایی و کسب سود، افزایش کیفیت آموزش ها و خدمات ناشی از آنها و هم چنین بهبود عملکرد فردی کارکنان و افزایش توانمندی آن ها بهبود یابد. در نتیجه از آن جایی که محدودیت منابع و ظرفیت آموزشی در نظام آموزشی فعلی سازمان های فرهنگی و هنری، به یک موضوع غامض تبدیل شده است لذا کار آمد ساختن آموزش مجازی هنر می تواند بخشی از این مشکلات را در حوزه فرهنگ و هنر مرتفع سازد. و از طریق تاثیر افزایش نفوذ و اثرگذاری بر روی مخاطبان، موجب افزایش رضایتمندی فراگیران و ایجاد تصویر مثبت از سازمان گردد.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها