• پیش بینی اضطراب کرونا ویروس بر اساس سبک های والدینی و بلوغ عاطفی در مادران شاغل

    نویسندگان :
    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1400/06/20
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1400/12/04
    • تعداد بازدید: 116
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -

    پیش بینی اضطراب کرونا ویروس بر اساس سبک های والدینی و بلوغ عاطفی در مادران شاغل

    این پژوهش با هدف پیش بینی اضطراب کرونا ویروس بر اساس سبک های والدینی و بلوغ عاطفی در مادران شاغل انجام گرفت. طرح پژوهش حاضر توصیفی و از نوع همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش را کلیه مادران شاغل شهرستان بندرعباس در سال 1400 تشکیل دادند که از بین جامعه آماری 364 نفر به صورت نمونه گیری تصادفی خوشه ای تک مرحله ای انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های سبک های والدینی بامریند(1991)، بلوغ عاطفی یاشویر سینگ و ماهیش بهارگاوا(1991) و اضطراب کرونا ویروس علی پور و همکاران(1398) استفاده شد.

    بعد از جمع آوری و استخراج داده ها، نمرات شرکت کنندگان با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه و به وسیله نرم افزار آماری spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج ضریب همبستگی نشان داد که بین سبک والدینی سهل گیر و سبک والدینی استبدادی با اضطراب کرونا ویروس رابطه مثبت و بین سبک والدینی مقتدر با اضطراب کرونا رابطه منفی وجود دارد و بین بلوغ عاطفی مادران شاغل  با اضطراب کرونا رابطه مثبت وجود دارد.

    همچنین نتایج رگرسیون چند متغیری نشان داد که به ترتیب سبک اقتدار منطقی به میزان 0.322- ، فروپاشی شخصیت به میزان 0.273 و ناسازگاری اجتماعی به میزان 0.198 در پیش‌بینی اضطراب کرونا ویروس مادران شاغل سهم و نقش دارند. همچنین طبق نتایج به دست آمده از میان سبک‌های والدینی، سبک استبدادی و آزادگذار و از میان مولفه‌های بلوغ عاطفی؛ فقدان استقلال شخصی، بازگشت عاطفی و عدم ثبات عاطفی به طور همزمان در پیش‌بینی اضطراب کرونا ویروس مادران شاغل سهم و نقشی ندارند.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها