• مطالعه تطبیقی موزه ایران باستان و موزه بابل و نقش آنها در ارتقاء آگاهی کودکان برای حفاظت از آثار تاریخی با رویکرد تربیتی

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/02/24
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/02/24
    • تعداد بازدید: 353
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 09216189337

    مطالعه تطبیقی موزه ایران باستان و موزه بابل و نقش آنها در ارتقاء آگاهی کودکان برای حفاظت از آثار تاریخی با رویکرد تربیتی

    موزه های سراسر جهان ، بخشی از هویت هر کشوری را در عرصه های هنری ، علمی ، فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی مشخص می کنند . حفاظت و نگهداری از آثار تاریخی ، امری کاملأ ضروری است ؛ چون ، آثاری که توسط گذشتگان ، طی سالیان متمادی ، خلق شده و تکامل بخشیده شده است ، زیربنای آینده ی انسان ها را تشکیل می دهد ؛ بطوری که عمده وظایف نسل های مختلف ؛ چون ، پیشینیان ، حفاظت و شناخت اساسی آثار تاریخی و در نظرگرفتن مکان مناسب برای چنین آثار می باشد .

    در این مقاله سعی شده است که شباهت ها و تفاوت های عملکرد موزه بابل و موزه ایران باستان مطالعه شود . پژوهش به روش توصیفی تطبیقی در جهت نقش موزه در ارتقاء آگاهی کودکان برای حفاظت و نگهداری آثار تاریخی ، از طریق گردآوری اطلاعات کتابخانه ای ، اسنادی و میدانی صورت گرفته است .

    اهداف تحقیق حاضر بر این است که با ارائه ی طرح نوین ، هم آثار تاریخی را برای کودکان ، با مفهوم نموده و هم با آموزش های لازم ، آن ها را در حفاظت آثار باستانی ، ترغیب و تشویق کرده تا این آموزش ها در ذهن آنها ریشه دوانیده و در افکار ، رفتار ، کردار و اعمالشان متبلور گردیده و در انتقال دانست خود به نسل های بعدی مبادرت ورزیده تا دنیا را جایی برای بهتر زیستن در سایه ی میراث ، هویت و فرهنگ خود ، توأم با صلح جهانی تبدیل کنند . منظور از کودکان عبارتند از : گروه سنی ب ( سال های آغاز دبستان - کلاس های اول ، دوم و سوم ) و گروه سنی ج ( تا پایان دبستان -کلاس های چهارم ، پنجم و ششم ) .

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید