حوزه های تحت پوشش ژورنال
  • تحلیل و ارزیابی زمانی از تخلیه و بارگیری شناورها و سیستم سوخت گیری کشتی ها در اسکله ها

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/12/02
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/12/02
    • تعداد بازدید: 138
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 09394668909

    تحلیل و ارزیابی زمانی از تخلیه و بارگیری شناورها و سیستم سوخت گیری کشتی ها در اسکله ها

    عوامل متعددی در استقرار، رشد و تولید محصول گونه های گیاهی و بطور کلی پوشش گیاهی منطقه ای دخالت دارند، که بطور خلاصه می توان به عوامل اقلیمی (نزولات آسمانی، دمای متوسط، حداقل و حداکثر، روزهای یخبندان سال، رطوبت نسبی هوا) عوامل خاکی (چینه شناسی فیزیک، شیمی و عمق خاک) عوامل زنده (انسان، حیوانات و حشرات) و غیره می توان اشاره نمود. با توجه به افزایش رقابت میان پایانه ها، بهترین راه برای جذب خطوط کشتی رانی بهبود توان عملیاتی و استفاده بهینه از امکانات موجود با هدف کاهش زمان و هزینه های تخلیه و بارگیری است.

    در این راستا، اطمینان و رضایت برای صاحبان کالا حاصل نخواهد شد مگر اینکه سطح خدمات به آنان بر اساس الگوهای از پیش تعیین شده فراهم گردد و صاحبان کالا به وجود یک نظام کنترل شده در بندر باور داشته باشند. یک بندر یا یک پایانه، درست همانند یک واحد تجاری  صنعتی است و همچون همه مراکز تولید کالا و خدمات لازم است معلوم شود که چه کاری باید انجام شود تا خواسته ها و نیازهای مشتریان برآورده شود، بنابراین ضرورت دارد متناسب با توقعات مشتری، عملکرد خود را اندازه گیری، و صحت فرایند عملکردها را ارزیابی کنیم.

    در مطالعه و ارزیابی عملکرد تخلیه و بارگیری یک بندر مهم است که بدانیم تا چه اندازه از منابع و ازجمله اسکله ها، بهره برداری می شود. این تحقیق در مورد بندر امیرآباد است که دارای 9 پست اسکله می باشد. یافته های تحقیق نشان داد در طی سال 1393 در مقابل 1187 بار پهلوگیری شناورها، به ازای هر شناور به طور متوسط 57 ساعت هر اسکله اشغال شده است، به طوری که متوسط نرم عملیات تخلیه و بارگیری در یک اسکله 104 تن بر ساعت و متوسط بهره وری زمانی آن 50 % بوده است. این موضوع نشان می دهد نیمی از زمان حضور شناورها در کنار اسکله ها عملاً غیرمفید و فاقد بهره وری لازم می باشد. همچنین مشخص شد 75 % عملیات تخلیه مربوط به تخلیه غلات و 90 % عملیات بارگیری در این بندر مربوط به کالاهای ساختمانی است که در این رابطه بالاترین مدت و فراوانی علل توقف مربوط به عدم آمادگی صاحبان کالا می باشد .

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین ژورنال ها