• ارزیابی آسیب پذیری ساختمانهای فولادی با سیستم mrf و ارایه روشهای بهبود عملکرد لرزه ای سازه های موجود

    جزئیات بیشتر پایان نامه
    • تاریخ ارائه: 1382/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1393/03/12
    • تعداد بازدید: 1419
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • زبان: فارسی
     با توجه به زلزله خیز بودن ایران و افزایش بی رویه ساخت و ساز به ویژه در چند ساله اخیر و نیز تغییرات در آیین نامه جدید، لازم است که ساختمانهای موجود بر مبنای اصول طراحی لرزه ای مورد ارزیابی قرار گیرند.

    ساختمانهای فولادی حجم زیادی از ساخت و سازها را تشکیل می دهند و در این میان سیستم قاب خمشی به علت هماهنگی با ملاحظات معماری همواره مورد توجه بوده است. این سیستم دارای شکل پذیری مناسبی است، اما سختی آن نسبت به سیستم های دیگر کمتر می باشد.

    روش طیف ظرفیت، یک روش تحلیل استاتیکی غیرخطی برای ارزیابی عملکرد لرزه ای سازه ها می باشد. این روش ابزار مناسبی است برای مقایسه و انتخاب روشها و طرحهای مقاوم سازی. با این روش می توان کارآمدی لرزه ای سازه و تاثیر مقاوم سازی روی عملکرد لرزه ای آن را بررسی نمود.

    در این تحقیق ابتدا پارامترهای لرزه ای، طراحی بر اساس عملکرد، سیستم قاب خمشی، روش طیف ظرفیت و کاربرد آن در بررسی آسیب پذیری و مقاوم سازی سازه ها تشریح شده است. آنگاه بر مبنای روش طیف ظرفیت و با استفاده از نسخه های غیرخطی برنامه های کامپیوتری (v 7.18) etabs 2000 و (v 7.42) sap 2000 در مورد نمونه هایی از سازه های فولادی قاب خمشی (در دو دسته (الف) سازه های طراحی شده با رعایت کامل مفاد آیین نامه های مبحث 10 و 2800، (ب) سازه های موجود)، بررسی آسیب پذیری صورت گرفته است. با توجه به عملکرد لرزه ای و نقاط ضعف این سازه ها، روشهایی برای بهبود رفتار لرزه ای آنها ارایه و تاثیر اعمال این روشها بر روی سازه- بر اساس روش طیف ظرفیت- بررسی شده است.

سوال خود را در مورد این پایان نامه مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها