• بررسی عوامل موثر بر آسیب پذیری ساختمانهای با اسکلت فولادی

    کلمات کلیدی :
    جزئیات بیشتر پایان نامه
    • تاریخ ارائه: 1375/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1393/03/07
    • تعداد بازدید: 1515
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • زبان: فارسی
     با توجه به ضعف ساخت و ساز و طراحی همچنین زلزله خیز بودن کشورمان بر هیچ کس پوشیده نیست که قسمت عمده ای از ساختمان های موجود توانایی مقاومت در برابر زلزله های شدید حتی معمولی را نداشته و در صورت رخداد یک زلزله متوسط یا قوی خسارت قابل ملاحظه ای به بار خواهد آمد. با توجه به مطلب فوق در ضرورت ارزیابی میزان آسیب پذیری ساختمانهای موجود و سپس تقویت آنها بطوریکه بتوانند تا حد قابل قبولی در برابر زلزله های احتمالی از خود مقاومت نشان دهند، هیچ شکلی وجود ندارد. در مقوله آسیب پذیری ساختمانها، شناسایی نقاط ضعف بعنوان گام اول و سپس بررسی روشهای مناسب ترمیم و تقویت بعنوان گام دوم، اساس مطالعات آسیب پذیری سازه ها در برابر زلزله را تشکیل می دهد.

    روشهای تعیین آسیب پذیری را می توان به دو گروه طبقه بندی کرد:

    1-     روش کیفی

    2-     روش کمی

    در روش کیفی، با توجه به شرایط لرزه خیزی، شرایط ساخت و ساز و بر اساس تجربه های زلزله های گذشته و خسارات بعمل آمده فرم های ویژه ای تهیه می شود که این فرمها توسط بازرسانی که از ساختمان بازدید می کنند تکمیل می شود. به همین دلیل نیز روش کیفی نام دارد.

    روش کمی در واقع مکمل روش کیفی می باشد. در این روش ساختمان با دقت و جزئیات بیشتری مورد مطالعه قرار می گیرد. در این روش از تحلیل دینامیکی خطی و غیرخطی و حتی آزمایشات دینامیکی بر روی اتصالات و اجزای سازه ای و غیرسازه ای استفاده می گردد.

    در این پایان نامه سعی شده است تاثیر پارامترهای مختلف بر آسیب پذیری ساختمانهای فلزی بررسی شده و همچنین نحوه بررسی آسیب پذیری ساختمانهای موجود در هر دو حالت کیفی و کمی نشان داده شود. با عنایت به هدف فوق این پایان نامه در 5 فصل تنظیم شده است، در فصل اول پس از بررسی ساختمانهای متداول در ایران و بررسی آسیب های وارده به ساختمانها در زلزله منجیل به بررسی نقاط ضعف ساختمانهای فلزی موجود در ایران پرداخته شده است. 

سوال خود را در مورد این پایان نامه مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین ژورنال ها