• بررسی درآمد احتمالی مالیات بین المللی بر صادرات نفت خام برای تامین مالی برنامه های کاهش تغییرات آب و هوایی : استفاده از مدل موازنه عمومی و پویا

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/02/28
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/06/22
    • تعداد بازدید: 149
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: 02171053833

    بررسی درآمد احتمالی مالیات بین المللی بر صادرات نفت خام برای تامین مالی برنامه های کاهش تغییرات آب و هوایی : استفاده از مدل موازنه عمومی و پویا

    این مطالعه پتانسیل درآمد حاصل از مالیات بین المللی بر نفت خام را برای تامین مالی برنامه های کاهش تغییرات آب و هوایی را ارزیابی می کند. انتشار گازهای گلخانه ای (ghg) به دلیل اثرات نامطلوب آنها بر آب و هوا و تندرستی نسل های حال و آینده، نمایانگر یک خطر جهانی است. برای این منظور ، یک مدل موازنه عمومی ، پویا برای اقتصاد جهانی با دو منطقه ارائه شده است. یک منطقه وارد کننده اصلی نفت است و دیگری صادر کننده است.

    در این مدل ، صادرات نفت مشمول مالیات دائمی به ازاء هر بشکه است. پیش بینی درآمد کوتاه مدت و بلند مدت به عنوان فرضیات دیگر ارائه می شود. مالیات بر مصرف داخلی فرآورده های نفتی یک منبع مهم درآمد در بسیاری از کشورهاست ، تا به امروز ، همانطور که تجربه صندوق آب و هوای سبز نشان می دهد ، مشارکت های جهانی منابع مالی کافی برای مقابله با تغییرات آب و هوای را فراهم نکرده است .

    براساس این واقعیت ، برخی محاسبات نشان می دهد که منابع حاصل از اخذ مالیات ۵ دلار به ازاء هر بشکه در ۲۵ ٪ از مجموع صادرات نفت جهان ۱۸.۴ میلیارد دلار در سال اولیه خواهد بود. برای اجرای چنین سیاستی در سطح بین المللی ، “باشگاه نفت و آب و هوا” پیشنهاد می شود ، که درآمد حاصل از مالیات نفت به تامین مالی برنامه های سازگار با محیط زیست اختصاص می یابد. مقاله شامل بحث در مورد چگونگی تطابق قوانین باشگاه با قوانین تجارت بین المللی است .

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین ژورنال ها