• جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1401/12/15
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1401/12/15
    • تعداد بازدید: 96
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 29903136021

    فراترکیب مدل یکپارچه مدیریت استعداد

    هدف: در رکود اقتصادی اخیر، تقاضاهای زیادی برای جلب استعدادها وجود دارد و اغلب سازمان‌ها از سیستم مدیریت استعداد برای ایجاد مزیت رقابتی استفاده می‌کنند. فقدان فراگرد مدیریت یکپارچه استعداد به ­منزله رویکرد راهبردی به هدردهی زمان، تلاش و پول منجر می‌شود.

    طراحی/ روش‌شناسی/ رویکرد: این پژوهش از نظر هدف، کاربردی بوده و در آن از روش فراترکیب استفاده شده است. پژوهشگران با روش فراترکیب به بررسی دقیق و عمیق در موضوع پرداخته و نتایج پژوهشی‌های گذشته که به­ صورت کیفی‌‌ هستد را ترکیب کرده­ اند. در این راستا، با جست­جو در وب‌ساینس (2008-2018)، مگ‌ایران و مجلات دانشگاه تهران و کتاب ­های انگلیسی، 3615 پژوهش در حوزه مدیریت استعداد و مدیریت یکپارچه استعداد انتخاب شد که درنهایت  106 پژوهش از آن­ها موردتحلیل محتوا قرار گرفت، از محتوای آن‌ها ابعاد و کُدهای مربوط استخراج و با استفاده از آنتروپی شانون اولویت‌بندی شد.

    یافته‌های پژوهش: بر اساس یافته‌های پژوهش، کُدهای مدیریت و برنامه‌ریزی جانشینی، یادگیری، درگیرکردن کارکنان مستعد، پذیرش سازمانی، ارتباط راهبرد استعداد با راهبرد کسب­ و­کار، مدیریت مسیر پیشرفت و فرهنگ سازمانی، بیشترین تأثیر را دارند.

    محدودیت‌ها و پیامدها: حجم زیاد مقاله­ ها و بازه زمانی مورد­بررسی، کار تحلیل پژوهش را سخت‌تر کرد.

    پیامدهای عملی: وجود یکپارچگی در مدیریت استعداد می‌تواند رهنمودی برای مدیریت منابع انسانی سازمان‌های کنونی و آینده باشد. سازمان‌های آینده با استعدادها و نسل نیروی انسانی متفاوتی مواجه هستند که نیاز به مدیریت یکپارچه استعداد دارند.

    ابتکار یا ارزش مقاله: پژوهش حاضر، توجه به استعدادها به ­عنوان چالش کنونی و آینده سازمان‌ها و برنامه‌ریزی به­ منظور ایجاد مدیریت یکپارچه در منابع انسانی براساس استعدادها را مدنظر قرار داده است.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها