• بررسی علت شکست درمان وعود دربیماری تب مالت در مرکز خدمات جامع سلامت تفیهان سال 1396

    نویسندگان :
    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1400/08/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1400/08/01
    • تعداد بازدید: 506
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس ژورنال: 04533628475

    هدف: بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان از جمله بیماری های عفونی هستند که دارای اثرات نامطلوب قابل توجهی درسلامت جامعه می باشند. در این میان تب مالت به عنوان یکی از شایعترین بیماری های زئونوز در کشور که چندین سازمان ونهاد را به خود درگیر کرده است. در برخی بیماران بعد از بهبودی کامل، ممکن است مجددا بعضی علائم و یا حتی همه علائم دوباره در بیمارپدیدار گردند که آنراعودبیماری (relapse) می نامند البته اگرمدت طولانی از بیماری فاصله افتاده باشد ممکن است این پیدایش مجدد عود نباشد، بلکه ناشی از برخورد مجدد با باکتری بروسلا باشد

    روش اجرای تحقیق: مطالعه کیفی حاضر از نوع تحلیل محتوا می باشدکه از طربق مصاحبه با 4 نفر از بیماران مرکز خدمات جامع سلامت تفیهان که حداقل تجربه 2 بار عود بیماری را داشتند به صورت نمونه گیری هدفمند انتخاب شده بودند صورت گرفت. اطلاعات تا رسیدن به اشباع کامل داده ها جمع آوری وتحلیل داده ها به روش تحلیل محتوا انجام گردید.

    بحث و نتیجه گیری: عوامل آموزشی موثر در شکست درمان و عود بیماری بسیار تاثیر گزار است، چون علاوه بر مطالب ذکر شده توسط پزشکان در خصوص دارو ها لازم است سایر مسائل از جمله انتقال مجدد بیماری، راه های انتقال وعوارض بیماری متذکر شود. لازم است فردی به عنوان ناظر تعیین شود که هم نظارت بر درمان و هم کار آموزش را انجام دهد. تماس با دام های آلوده وعدم رعایت مسائل بهداشتی دام ها، استفاده از محصولات دامی غیر پاستوریزه که منجر به برخورد دوباره با عامل بیماری می شود همگی از عوامل ایجاد بیماری بود که معمولاباعود بیماری اشتباه می شود که در این میان مهم فاصله بیماری اولیه با بیماری مجدد ایجاد شده است، (معمولابیشتراز 2 سال باشد).

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها