• بررسی میزان شیوع تریکوموناس واژینالیس و کاندیدا آلبیکنس در زنان مراجعه کننده به بیمارستان و مراکز بهداشتی-درمانی شهرستان رباط کریم و ارزیابی مقایسه ای دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده در تشخیص سریع آن ها

    جزئیات بیشتر مقاله
    • تاریخ ارائه: 1387/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1387/01/01
    • تعداد بازدید: 879
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • شماره تماس دبیرخانه رویداد: -
    زمینه و هدف: این مطالعه بر روی ترشحات واژینال 500 نفر از زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان رباط کریم صورت گرفت. هدف بررسی تعیین میزان آلودگی به تریکوموناس واژینالیس و کاندیدا آلبیکنس در جامعه مورد مطالعه و ارزیابی دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده در جهت تشخیص سریع تریکوموناس واژینالیس بوده است.

    روش بررسی: مطالعه انجام شده از نوع توصیفی بود. در این مطالعه از سه روش تشخیصی-مقایسه ای یعنی: گسترش مستقیم، رنگ آمیزی و کشت استفاده شد.

    یافته ها: شیوع تریکوموناس واژینالیس 7 مورد (1.4%) و کاندیدا آلبیکنس 67 مورد (13.4%) در جامعه مورد مطالعه بوده است. در طی مطالعه ای که انجام شد، در مورد ارتباط آلودگی به تریکوموناس واژینالیس، سن، میزان تحصیلات، تعداد زایمان، روش پیشگیری و وجود خارش، سوزش، مقاربت دردناک، ارتباط معنی داری به دست نیامد، در حالی که باph  واژن، وجود ترشحات آلوده و تعداد گلبول سفید در هر میدان میکروسکوپی ارتباطات معنی دار بود (p<005). در مورد ارتباط آلودگی به کاندیدا آلبیکنس، سن، میزان تحصیلات، تعداد زایمان ارتباطات معنی داری به دست نیامد. در صورتی که با روش پیش گیری، وجود ترشحات آلوده، خارش، سوزش، مقاربت دردناک، ph واژن، تعداد wbc در هر میدان میکروسکوپی ارتباطات معنی داری به دست آمد (p<0.05).

    نتیجه گیری: به کارگیری دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده جهت تشخیص سریع کاندیدا آلبیکنس نتایج مطلوبی را به همراه داشت، در حالی که در رابطه با تشخیص تریکوموناس واژینالیس مناسب نبود.

سوال خود را در مورد این مقاله مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام می کنم
مقالات جدیدترین رویدادها
مقالات جدیدترین ژورنال ها