• تاثیر شکل و ابعاد بازشوها در دیوارهای برشی

    جزئیات بیشتر پایان نامه
    • تاریخ ارائه: 1383/01/01
    • تاریخ انتشار در تی پی بین: 1393/09/14
    • تعداد بازدید: 1708
    • تعداد پرسش و پاسخ ها: 0
    • زبان: فارسی
     دیوار برشی سازه کارآمدی برای تامین مقاومت ساختمان های بلند و میان مرتبه در برابر نیروهای جانی به شمار می رود. وجود بارشو در المان های بتن مسلخ فرض های ساده کننده طراحی را تغییر می دهد و باید به درستی در تحلیل آن منظور گردد. از طرف دیگر ضرورت وجود بارشو در این دیوارها به دلایل معماری و یا سازه ای اغلب اجتناب ناپذیر است.هدف از این پروژه بررسی و شناخت بیشتر نقاط ضعف و قوت بازشوها، تاثیر شکل، ابعاد و موقعیت بازشوها بر روی عملکرد و رفتار دیوراهای برشی در ناحیه غیرخطی است.برای آنالیز مدل ها از روش المان محدود با استفاده از نرم افزار ansys استفاده شده و پارامترهای اصلی تاثیرگذار بر رفتار دیواهای برشی بازشودار مورد مطالعه قرار گرفته است.این پارامترها به شرح زیر می باشند:

    1. بازشوی کوچک در دیوارهای برشی 2. عرض بازشوها در دیوارهای برشی 3. ارتفاع بازشوها در دیوارهای برشی       4. موقعیت بازشوها در دیوارهای برشی

    شکل، ابعاد و محل سوراخ های دیوار برشی بر تنشها و تغییر شکل الاستیک و غیرالاستیک، و نیز بر شکل پذیری،مقاومت خمشی و قابلیت جذب انرژی به هنگام زمین لرزه ها موثر است. لذا لازم است هر دو رفتار ارتجاعی و غیرارتجاعی دیوارهای برشی بازشودار را در نظر گرفت و تمهیداتی را برای تقویت کناره های بازشوها در نظر گرفت.

سوال خود را در مورد این پایان نامه مطرح نمایید :

با انتخاب دکمه ثبت پرسش، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در وبسایت تی پی بین اعلام میکنید
مقالات جدیدترین ژورنال ها