جستجو در مقالات این دانشگاه:
همایش ، رویداد ، ژورنال
اینستاگرام تی پی بین
تعداد کل مقالات نمایه شده این دانشگاه : 35
  • پردیس فاطمه الزهرا بندرعباس
    نوع دانشگاه : وزارت آموزش و پرورش
    آدرس دانشگاه : بندرعباس
    شماره تماس : 07633618160
    محققین این دانشگاه : 26 محقق
    مقالات منتشر شده : 35 مقاله
    وب سایت دانشگاه : کلیک کنید
    وضعیت دانشگاه : فعال
    جزئیات بیشتر دانشگاه
    • سال تاسیس دانشگاه : 1362
    • تعداد دانشکده : 0
    • مقالات منتشر شده در رویدادها : 34 مقاله
    • مقالات منتشر شده در ژورنال ها : 1 مقاله
    • تاریخ انتشار : 1399/06/30
    • ایمیل دانشگاه :

    پردیس فاطمه الزهرا بندرعباس

    برای اولین بار فکر تامین معلم برای مدرسه به سبک جدید در بندر عباس توسط هیئت نظار  اولین مدرسه بوجود آمد. بعد از تامین سرمایه اولیه و برنامه ریزی تامین اعتبار جهت هزینه های مصرفی و تعیین محل آموزشگاه نسبت به استخدام مدیری مجرب و کاردان و آشنا به چند زبان باشداقدام نمودند.

    این مدیر با صلاحدید هیا ت نظارمرحوم  سید عبدالله قاری را که مردی فاضل و قاری قرآن و مترجم و مفسری چیره دست بود جهت همکاری دعوت نمود و این دو نفربا کمک هیات نظار چهار تن از مکتب داران مشهور بندر عباس رابه عنوان معلم به همکاری دعوت نمودند در حقیقت  این گروه شش نفره نخستین معلمانی بودند که کارتعلیم و تربیت فرزندان این استان را از سال تحصیلی 85-1284 در دبستان ملی جاوید آغاز نمودند و برنامه تنظیمی ادبیات فارسی-جغرافیا-حساب و هندسه-عربی –فقه-زبان خارجه - ورزش-فن بیان و تعلیمات نظام را به مرحله اجرا در آوردند.

    روند تامین معلم برای استان به همین سبک و یا به شیوه اعزام نیرو از استانهای دیگر کشور خصوصا از استانهای کرمان و بوشهر تا سال 1341 ادامه داشت.در سال 1343 اولین دانشسرای مقدماتی به ریاست آقای ابراهیم امیدی و به صورت غیر شبانه روزی در بندرعباس ، کار خود را آغاز نمود و از سال تحصیلی 45_1344 پذیرش دانش آموز معلم به صورت شبانه روزی انجام پذیرفت .

    دانش آموز معلمانی که در دانشسرای مقدماتی پذیرفته شده بودند . دارای مدرک تحصیلی اول دبیرستان بودند و پس از طی یک دوره دو ساله به دریافت مدرک دیپلم دانشسرا نائل می شدند .از سال 1345 تربیت معلم دو ساله ی روستایی دختران بندرعباس فعالیت خود را آغاز نموده و شاغلین به تحصیل در آن از مهرماه 1347 مشغول خدمت آموزگاری شدند.

    پذیرش داوطلب برای تربیت معلم دو ساله ی روستایی منحصر به دختران نبود زیرا در سال 1348 از داوطلبان پسر ثبت نام به عمل آمده است که در سال های 1351 به تدریس اشتغال ورزیده اند . در سال های 51_1350 دو دوره ی دانش آموز معلم  برای دانشسرای مرز نشینان پسران و دختران پذیرفته شد .

    این دانش آموز معلمان از استان های مختلف با حفظ سنن و آداب و رسوم حتی با لباس های محلی و بومی خود دوره ی دو ساله را پشت سر گذاشته و موفق به دریافت جوایز معلمی یا دیپلم دانشسرای مقدماتی مرزنشینان شده اند . از سال 1362 مرکز تربیت معلم خواهران به نام فاطمه الزهرا (س) در شهرستان بندرعباس کار خود را با دو رشته ی تحصیلی آموزش ابتدایی و علوم تجربی آغاز نمود و به تدریج رشته های دیگری به این شرح در آن تاسیس گردید . در سال 1365 رشته ی ادبیات ، در سال 1366 پرورشی  و دینی _عربی  و در سال 1367 علوم اجتماعی و رشته های دیگر اضافه شدند .

    توضیحات بیشتر
مقالات جدیدترین ژورنال ها