جستجو در مقالات این دانشگاه:
همایش ، رویداد ، ژورنال
اینستاگرام تی پی بین
تعداد کل مقالات نمایه شده این دانشگاه : 85
  • دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
    نوع دانشگاه : آزاد اسلامی
    آدرس دانشگاه : کردستان - سنندج - سه راهی ادب - سایت مرکزی دانشگاه ازاد اسلامی واحد سنندج
    شماره تماس : 08733288661
    محققین این دانشگاه : 42 محقق
    مقالات منتشر شده : 85 مقاله
    وب سایت دانشگاه : کلیک کنید
    وضعیت دانشگاه : فعال
    جزئیات بیشتر دانشگاه
    • سال تاسیس دانشگاه : 1363
    • تعداد دانشکده : 5
    • مقالات منتشر شده در رویدادها : 62 مقاله
    • مقالات منتشر شده در ژورنال ها : 23 مقاله
    • تاریخ انتشار : 1399/06/30
    • ایمیل دانشگاه :

    دانشگاه آزاد اسلامی سنندج

    دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج یکی از واحدهای دانشگاه آزاد در شهر سنندج واقع در استان کردستان است. این مرکز در سال 1363 با پذیرش 22 دانشجو در رشته کاردانی کشاورزی فعالیت علمی-آموزشی خود را آغاز نمود. در حال حاضر دانشگاه آزاد واحد سنندج به عنوان یکی از بزرگترین و پرسابقه ترین دانشگاه های در سطح استان شناخته می شود، این دانشگاه با ۲۲۵ رشته تحصیلی ۶ هزار و ۱۹۵ دانشجو در مقاطع مختلف در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.

    دانشگاه آزاد اسلامی در استان کردستان؛ شهر سنندج، در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۳۶۲ تاسیس شد و راه‌اندازی این مرکز آموزش عالی ابتدا در شهر سنندج نغمه امید، آینده نو سازندگی را برای جوانان سرائید. شهری که از دیرباز به دارالعلم و دارالاحسان شهره داشته و همواره مهد پرورش فرزانگان و فرهیختگان این مرز و بوم بوده است.

    راه‌اندازی واحد دانشگاهی سنندج زمانی اتفاق افتاد که بیشتر از یک سال از عمر دانشگاه آزاد اسلامی در کشور نمی‌گذشت و در آن برهه با توجه به وجود جنگ تحمیلی و نیز حساسیت‌های متعدد استان کردستان، کمتر کسی تصور و انتظار استقرار نهاد علمی و آموزش عالی را با آینده درخشان با ظرفیت‌ها و امکانات مناسب امروز را داشت.

    دانشکده پرستاری، مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در سال ۱۳۷۱ با پذیرش ۸۶ دانشجو در رشته‌های کارشناسی پرستاری و کاردانی مامایی فعالیت خود را در راستای تربیت نیروی انسانی متخصص به‌منظور کمک به ارتقای سلامت جامعه آغاز کرد. فصل نوینی از فعالیت‌های دانشکده در سال ۱۳۸۶ پس از تصویب این مرکز آموزشی به‌عنوان دانشکده مصوب و با ایجاد ساختارهای تشکیلاتی آموزشی و پژوهشی مستقل شامل کتابخانه، سایت کامپیوتر، مرکز مهارت‌های بالینی، سالن مولاژ و اتاق استادان، فضاهای اداری و آموزشی آغاز شد. اکنون این دانشکده با داشتن قریب یک هزار و ۱۳۵ دانشجو در ساختمان اختصاصی خود با دارا بودن ۳۸ عضو هیئت علمی تمام‌وقت در مقاطع PhD و کارشناسی ارشد، ۴۵ مربی آموزشی حق‌التدریس و با در اختیار داشتن بیش از ۱۱۰ فضای بالینی در بیمارستان‌های آموزشی و تأمین اجتماعی، به تربیت دانشجو می‌پردازد.

    رشته‌های دایر در دانشکده: ۱ پرستاری: کارشناسی. ۲ مامایی: کارشناسی پیوسته، ناپیوسته ۳ روانشناسی بالینی: کارشناسی ارشد. ۴ بیولوژی: کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری

    دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج یکی از ۱۲ دانشکده موجود بین واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور بوده و در این میان فقط دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در غرب کشور است. این دانشکده دارای ۵۲۰ دانشجوی فعال در مقاطع کاردانی دامپزشکی، کارشناسی ناپیوسته علوم آزمایشگاهی و دکتری عمومی دامپزشکی بوده و ۱۹ نفر از استادان تمام‌وقت در مرتبه استادیاری و دانشیاری هیئت علمی این مجموعه آموزشی-پژوهشی حضور دارند که در راستای اعتلای دانش علوم دامپزشکی و تحقیقات تخصصی مشغول به فعالیت هستند. امکانات آموزشی و پژوهشی دانشکده شامل آزمایشگاه‌های تخصصی و تحقیقاتی، حیوان خانه پرورش حیوانات آزمایشگاهی، پلی کلینیک تخصصی دامپزشکی، داروخانه دامپزشکی، فارم پرورش مرغ گوشتی، گاوداری و گوسفندداری و کارگاه پاستوریزاسیون شیر و فراورده‌های لبنی بوده و نشریه تخصصی پژوهش‌های بالینی دام‌های بزرگ یکی دیگر از افتخارات این دانشکده است.

    دانشگاه آزاد واحد سنندج سال ۱۳۶۲ با جذب دانشجو در رشته کاردانی کشاورزی راه‌اندازی شد. با تصویب چند رشته دیگر در مقطع کاردانی در گرایش‌های مختلف کشاورزی، «مجتمع کشاورزی و دامپروری» در سال ۱۳۷۸ در زمینی به مساحت ۸ هکتار در کیلومتر ۱۰ جاده سنندج-کرمانشاه افتتاح شد و با توسعه رشته‌ها و افزایش تعداد دانشجو به دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی تغییر نام یافت. با توسعه دانشکده از لحاظ تعداد اعضای هیئت علمی و فضاهای آموزشی- تحقیقاتی به تدریج بر تعداد رشته‌های مصوب دانشکده افزوده شد و اکنون دارای رشته‌های مصوب در همه مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی) است.

    ۱ دکتری تخصصی (Ph.D): دکتری آگروتکنولوژی فیزیولوژی گیاهان زراعی دکتری ژنتیک و به نژادی گیاهی دکتری صنایع غذایی. ۲ کارشناسی ارشد: ارشد آگروتکنولوژی، فیزیولوژی گیاهان زراعی، ارشد ژنتیک و به نژادی گیاهی، ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی (صنایع غذایی)، ارشد علوم دامی تغذیه دام ارشد علوم دامی (تغذیه طیور) ارشد علوم دامی (فیزیولوژی دام و طیور)، ارشد علوم و مهندسی شیلات (تکثیر و پرورش آبزیان). ۳ کارشناسی: صنایع غذایی زراعت و اصلاح نباتات علوم دامی

    این دانشکده سال ۱۳۶۶ با رشته کارهای عمومی ساختمان در مقطع کاردانی و تعداد ۶۰ دانشجو آغاز به کار کرده و پس از گسترش فعالیت دانشکده مهندسی، نوگشایشی رشته‌ها و گرایش‌های جدید این دانشکده اکنون با ۱۵ گروه آموزشی در گرایش‌های مختلف و در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت می‌کنند. اکنون این دانشکده قریب به یک هزار و ۳۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف دارد و تعداد اعضای هیئت علمی این دانشکده ۸۶ نفر است که علاوه بر این تعداد بیش از ۲۸ نفر استاد مدعو در هر ترم آموزشی و پژوهشی دانشجویان را با هماهنگی مدیران گروه‌های آموزشی انجام می‌دهند.

    دانشکده مهارت و کارآفرینی، سال تحصیلی ۸۵-۸۴ با پذیرش ۱۶۰ دانشجوی پسر در چهار رشته کامپیوتر، الکترونیک، حسابداری و گرافیک آغاز به فعالیت دانشکده خواهران نیز از مهر سال تحصیلی ۸۷-۸۶ با پذیرش ۸۰ دانشجو در چهار رشته الکترونیک، کامپیوتر، حسابداری و گرافیک فعالیت خود را آغاز کرد.

    الکترونیک – عمومی ، گرافیک ، الکترونیک – رادیو و تلویزیون ، مکانیک خودرو ، الکتروتکنیک - برق صنعتی ، نقشه‌برداری ، الکتروتکنیک – تاسیسات الکتریکی ، نقشه‌کشی عمومی ، صنایع شیمیایی ، معماری ، امور اداری ، کامپیوتر ، تاسیسات ، کودکیاری ، تربیت‌بدنی ، امور دامی ، تصویربرداری ،تهیه و تولید فیلم ، ساختمان ، هنرهای تجسمی نقاشی

    توضیحات بیشتر
مقالات جدیدترین ژورنال ها